پروفیل گالوانیره

ارتفاع
ضخامت
طول
واحد
محل تحویل
تاریخ بروز رسانی
قیمت
خرید
20*20
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
59,140
20*30
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
59,140
30*30
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
40*20
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
40*40
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
50*30
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
50*50
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
60*40
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
60*60
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
70*70
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
80*80
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
40*80
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140
90*90
2
6 متری
کیلوگرم
کارخانه
1403/2/5
58,140

پروفیل گالوانیره

قیمت روز پروفیل گالوانیزه را می توانید در لیست های ارائه شده در این صفحه با انواع مختلف ضخامت ها و سایز ها را مشاهده و بررسی کنید. این قوطی ها از دسته مقاطعی هستند که در ساز و طول های خاص تولید و عرضه می شوند. برای اجرای فرآیند پوشش دهی روی این محصولات از روش غوطه وری گرم استفاده می شود که به سه حالت تمام خودکار، نیمه خودکار و دستی قابل اجرا می باشد.

ضخامت پوشش هایی که برای این محصولات در نظر می گیرند با توجه به ضخامت قوطی ها بین 45 تا 120 میکرو متر در نظر گرفته می شود. در این محتوا سعی کردیم تا اطلاعات لازم در مورد این محصولات به همراه ویژگی ها و عوامل موثر بر نرخ آن ها را در اختیار شما مشتریان عزیز قرار دهیم با آهن با من باشید.

عوامل موثر بر قیمت پروفیل گالوانیزه

این محصولات یکی از مهم ترین انواع مقاطع فولادی شناخته می شود که همواره حجم تقاضای زیادی در بازار برای خرید آن وجود دارد. به همین دلیل نیز قیمت پروفیل گالوانیزه نوسانات زیادی را متحمل شده و بر اساس فاکتور های مختلفی ممکن است تحت نوسانات ذکر شده باشد که مهم ترین آن ها عبارتند از:

  • کارخانه تولید کننده یا برند آن ها
  • نرخ دلار و ارز
  • شرایط حاکم بر بازار فولاد جهانی و داخل کشور
  • نرخ مواد اولیه
  • هزینه های حمل و نقل

به منظور کاهش ضرر و جلوگیری از انجام یک خرید زیان بار بهتر است به نوسانات قیمت پروفیل گالوانیزه توجه کرده و تغییرات روزانه آن را بررسی کنید تا در بهترین زمان خرید خود را انجام دهید. در ضمن می توانید برای اطمینان بیشتر و همچنین دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی قرار گرفته در سایت با مشاورین آهن با من تماس حاصل فرمایید تا خریدی آگاهانه و مقرون به صرفه را تجربه کنید.

قیمت پروفیل گالوانیزه امروز

قیمت پروفیل گالوانیزه به صورت روزانه در این صفحه آپدیت می شود و شما می توانید به صورت لحظه ای تغییرات ارزش این کالا را که بر اثر نوسانات روزانه بازار فولاد دستخوش تغییر می شود را دنبال کنید. بهتر است قبل از اینکه خرید خود را انجام دهید به ویژگی هایی مانند وزن، جنس، کارخانه تولید کننده، استاندارد، شکل و اخرین ساعت به روز رسانی آن دقت کنید تا اطمینان کافی را نسبت به انتخاب خود داشته باشید. شما می توانید برای دریافت پاسخ به هر سوالی در رابطه با این مقاطع فولادی با مشاورین آهن با من از طریق شماره تلقن های درج شده تماس حاصل فرمایید.

پروفیل گالوانیزه چیست؟

پروفیل گالوانیزه از دسته مقاطع فولادی است که تحت فرآیند گالوانیزاسیون یک لایه پوشش سطحی از جنس روی (Zinc) به منظور افزایش مقاومت به خوردگی آن ها اضافه می شود. این فرآیند به صورت قوطه وری محصول در مذاب روی به سه حالت اوتومات، نیمه اوتومات و دستی و یا با استفاده از روش های الکتروپلیت کردن قابل انجام می باشد.

مزایای پروفیل گالوانیزه

مهم ترین برتری این کالا در مقایسه با مقاطع فولادی مشابه خودش مقاومت قابل توجهش در برابر خوردگی می باشد که آن ها را برای استفاده در کاربرد های محیط آزاد و خارج از سازه که با عناصر مختلف محیطی در ارتباط هستند بسیار مناسب کرده است.

پوشش سطحی روی به عنوان یک محافظ فدا شونده در برابر عوامل خارجی برای این مقاطع فولادی عمل می کند که طول عمر آن ها را به شکل قابل توجهی افزایش می دهد. از طرفی تنوع بالای کاربرد آن ها در صنایع مختلف از ساخت و ساز گرفته تا خودروسازی و ارتباطات آن ها را به یکی از مهم ترین محصولات در این زمینه تبدیل کرده است.

  • مقاوم در برابر خوردگی
  • دوام و طول عمر بهبود یافته
  • تنوع کاربردی
کاربرد پروفیل گالوانیزه

این محصولات در صنایع ساخت و ساز، ساخت فنس و گاردریل ها و خودروسازی کاربرد گسترده ای دارند. از پروفیل گالوانیزه برای ساخت تیر آهن، ستون ها و تیرک های اتصال استفاده می شود که استحکام و دوام بالایی را ارائه می کنند. در زمینه ساخت گاردریل ها و فنس هایی که در محیط آزاد قرار دارند استفاده از این کالا بسیار مهم بوده از انجایی که در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند و در مقابل عواملی مانند باران، رطوبت و هوا طول عمر قابل توجهی را ارائه می کنند.

انواع پروفیل گالوانیزه

این مقاطع بسته به وزنی که دارند تقسیم بندی می شوند یا به عبارتی دسته بندی آن ها وابسته به سبکی یا سنگینی آن ها می باشد. پروفیل گالوانیزه می تواند سبک، سنگین، صنعتی یا کشاورزی باشد که هر کدام از این ها دارای ابعاد، ضخامت، ویژگی ها و وزن متفاوتی دارند. استفاده و کاربرد اصلی این مقاطع فولادی در بخش درب و پنجره سازه ها می باشد.

اشکال مختلفی از جمله مربعی و مستطیلی در بازار از آن ها موجود است که قطر مربعی آن ها بین 1 تا 4 میلی متر و شکل مستطیلی به صورت حدودی قطری بین 1 الی 3 میلی متر دارند. همانطور که اشاره کرده بودیم این مقاطع کاربرد وسیعی در بخش ساخت و ساز دارند و برای مثال از این محصول به فرم U شکل با ضخامت های 1 تا 2 میلی متر می توان برای ساخت سقف سوله ها استفاده کرد و ضخامت 3 میلی متری آن ها برای ساخت ستون کاربرد دارند.

روش ساخت پروفیل گالوانیزه

روش های مختلفی برای ساخت و تولید این مقاطع ابداع شده اند که بخشی از آن ها در این قسمت بررسی کرده ایم. دو روش کلی برای ساخت آن ها در کشور ما مرسوم هستند که گالوانیزاسیون حرارتی و آبکاری نام دارند.

گالوانیزاسیون گرم یا حرارتی، فرآیندی است که حین انجام آن فلز را در یک وان حاوی عنصر روی (Zinc) مذاب غوطه ور می کنند. که نام دیگر آن غوطه وری گرم می باشد. جالب است بداند که این روش یک روش سنتی و قدیمی است و بیش از یک قرن است که برای تولید این محصولات مورد استفاده قرار می گیرد.

روش دیگری که از آن نام بردیم آبکاری می باشد که یک روش اقتصادی و کم هزینه و از طرفی کاربردی و موثر است. طی این فرآیند که به آن الکتروگالوانیزاسیون نیز می گویند یک لایه از فلز روی (Zinc) به سطح فولاد متصل می شود تا از زنگ زدگی و خوردگی آن جلو گیری گردد.

روش تولید حرارتی بهترین فرآیند برای جلوگیری از خوردگی این محصولات است اما به دلیل پیچیدگی و تکنولوژی های مورد نیازش هزینه زیادی را در بر دارد به همین دلیل روش آبکاری به عنوان یک جایگزین مقرون به صرفه مورد استفاده قرار می گیرد.

امتیاز: 5 از 5. مجموع 1 رای
در حال پاسخ به: [انصراف]
تعداد حروف باقی مانده: 500
Captcha